Είναι γεγονός ότι πολλά μέλη του Facebook δυσκολεύονται ιδιαίτερα να
κατανοήσουν τι μπορούν να μοιραστούν οι φίλοι τους με άλλους. Με την
έλευση των app, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερα. Δείτε τι
μπορούν να κοινοποιήσουν για σας οι φίλοι σας σε τρίτους μέσω των app
που χρησιμοποιούν και θα εκπλαγείτε. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις σε τέσσερα
βήματα.
- Βήμα 1ο: Αναζητήστε τις Ρυθμίσεις Απορρήτου
- Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, αναζητήστε το εικονίδιο με το βελάκι που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας σας στο Facebook. Κάντε κλικ πάνω του. Μεταβείτε με το mouse στην επιλογή Ρυθμίσεις Απορρήτου (Privacy Settings).
- Βήμα 2ο: Επιλέξτε Επεξεργασία ρυθμίσεων στην ενότητα Εφαρμογές και ιστότοποι
- Bήμα 3ο: Τι μοιράζονται οι άλλοι για σας
- Όσοι βλέπουν τις πληροφορίες σας μπορούν να τις κοινοποιούν όταν χρησιμοποιούν εφαρμογές. Με αυτή τη ρύθμιση μπορείτε να ελέγξετε τις κατηγορίες των πληροφοριών για εσάς που μπορούν να μοιραστούν οι άλλοι. Επιλέξτε επεξεργασία ρυθμίσεων στην ενότητα Πώς μεταφέρουν οι άλλοι τις πληροφορίες σας στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν και θα εκπλαγείτε.
- Βήμα 4ο: Αρχίστε τα uncheck
- Οι χρήστες του Facebook που βλέπουν τις πληροφορίες σας μπορούν να τις μοιράζονται όταν χρησιμοποιούν εφαρμογές. «Έτσι, βελτιώνονται οι διασυνδέσεις τους», αναφέρει το Facebook. Δηλαδή, κοινοποιώντας το βιογραφικό, την ημερομηνία γέννησης, την οικογένεια και τις σχέσεις σας, τα βίντεό σας, τους συνδέσμους σας, τις σημειώσεις σας, τις ενημερώσεις της κατάστασής σας, τις φωτογραφίες σας, τον τόπο καταγωγής σας, την εκπαίδευση και την εργασία σας, τη δραστηριότητά σας σε εφαρμογές. Είναι καιρός να επιθεωρήσετε τις ρυθμίσεις, δεν νομίζετε; Αρχίστε να ξετσεκάρετε και κάντε Αποθήκευση αλλαγών.





